Maradona beleeft bijzondere avond op verjaardag en wint royaal

30 oktober 2019, 08:59

Diego Maradona heeft een bijzondere overwinning geboekt in de nacht van dinsdag op woensdag met Gimnasia La Plata. De Argentijnse coach won met liefst 0-4 (!) op bezoek bij het sterke Newell's Old Boys en heeft daarom de laatste plaats verlaten in de competitie.

Net als bij veel andere clubs werd Maradona, die vandaag (woensdag) zijn 59ste verjaardag viert, op grootse wijze onthaald. Voor het duel werd hij door een volledig plein toegezongen, ook zat hij tijdens het duel niet op een bank, maar op een speciaal voor hem gefabriceerde troon. Maradona zag vannuit daar toe hoe het na een 0-1 ruststand binnen tien minuten in de tweede helft was beslist: 0-4.

Pluisje stond als speler ooit ook onder contract bij Newell's Old Boys, maar speelde slechts zes duels voor die club. Desondanks wordt hij ook daar als grootheid gezien en sloot hij na het duel een terugkeer niet uit. In tegendeel zelfs: "Ik heb een gebroken hart, omdat ik hier terugkom. Het zegt met dat ik hier terugkeer, omdat ik ooit Newell's zal trainen", zo zei hij. Voorlopig is hij coach bij Gimnasia La Plata, met wie hij voor de tweede keer in de laatste drie duels won en zo Godoy Cruz voorbij is op de ranglijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen