NEC baalt na uitschakeling: "Negentig minuten heer en meester"

30 oktober 2019, 10:49   Bijgewerkt: 30 oktober 2019, 10:55

NEC werd dinsdagavond uit de beker gewerkt door Excelsior, maar lang leken de Nijmegenaren door te stoten naar de volgende ronde. Vlak voor tijd zorgde Thomas Verhaar echter nog voor een verlenging met de 2-2, waarin NEC uiteindelijk verloor met 4-2 op Kralingen. "Totaal onnodig, wij waren negentig minuten heer en meester."

Dat zei de balende trainer François Gesthuizen, die nu ook nog een verlenging moest afwerken met zijn ploeg, terwijl het vrijdagavond alweer SC Cambuur treft. "Als je dan toch verliest, liever na negentig minuten, maar de groep is hartstikke fit. We nemen even de tijd om te herstellen en dan gaat de focus op Cambuur", zei hij na de nederlaag. 

Excelsior opgelucht

Aan de andere kant waren er logischerwijs lachende gezichten, al was trainer Ricardo Moniz ook kritisch. "Nu snap je waarom ik er bovenop moet zitten, daar is men nog weleens kritisch op. Deze ploeg heeft twee gezichten", erkende Moniz. "Dat is het gevecht van mij met de jongens, om vanaf minuut één zo te starten. In de tweede helft waren we heel erg goed, maar we zijn door het oog van de naald gekropen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen