'Advocaat donderdag al op het veld, De Wolf twijfelachtig'

30 oktober 2019, 11:11   Bijgewerkt: 30 oktober 2019, 12:11

Dick Advocaat wordt morgen (donderdag) al verwacht op het trainingsveld bij Feyenoord. De ervaren coach wordt naar verwachting op zeer korte termijn aangesteld in De Kuip. Veronica heeft al bekendgemaakt dat Advocaat voorlopig stopt als analist bij de Champions League-wedstrijden. Vermoedelijk staat hij morgen voor het eerst voor de groep. Het is nog twijfelachtig of John de Wolf - een van zijn potentiële assistenten - daar ook al bij is.

Dat schrijft De Telegraaf. De Wolf heeft namelijk nog geen akkoord bereikt met zijn werkgever Spakenburg, dat uitkomt in de Tweede Divisie en waar hij momenteel trainer is. Als hij mag gaan, dan krijgt zijn huidige werkgever – waar hij sowieso zou vertrekken aan het einde van dit seizoen – nog wel een afkoopsom. Met de veertiende plaats in de Tweede Divisie maakt de club overigens een moeizaam seizoen door.

Lees ook: 'Advocaat met De Wolf en Pot als assistenten naar Feyenoord'

De verwachting is dat vandaag de officiële presentatie al plaatsvindt in De Kuip, waar de eerste selectie een vrije dag geniet. Donderdag staan ze ter voorbereiding op het treffen met VVV-Venlo weer op het veld, dan vermoedelijk onder leiding van Advocaat, die naast De Wolf ook Cor Pot ook mee wil nemen naar Rotterdam-Zuid.

Technisch directeur Sjaak Troost en president-commissaris Toon van Bodegom willen na het vertrek van Jaap Stam beginnen met een schone lei: assistenten Jean-Paul van Gastel, Denny Landzaat, Roy Makaay en Said Bakkati moeten zodoende hun functie neerleggen. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen