Van den Brom: "Finale is leuk, maar weg ernaartoe is ook mooi"

30 oktober 2019, 16:02   Bijgewerkt: 30 oktober 2019, 16:37

FC Utrecht is het aan zijn stand verplicht donderdag de volgende ronde van de KNVB Beker te bereiken. De Domstedelingen beginnen het bekeravontuur met een wedstrijd tegen Excelsior '31, de nummer elf van de Derde Divisie Zaterdag. Aan vertrouwen geen gebrek in Utrecht na de overwinningen tegen PSV (3-0) en Sparta (3-1).

"We zitten er lekker in", zo verwoordt trainer John van den Brom het voor de camera van het clubkanaal. De coach geeft aan dat hij zijn team niet anders dan normaal heeft voorbereid op de bekerclash. "De techniek staat voor niets. We hebben wedstrijden live bekeken en beschikken over beelden. De jongens hebben we laten zien waar we terechtkomen, op wat voor veld we spelen, hoe de tegenstander speelt en waar we op moeten passen."

Met AZ schopte Van den Brom het twee keer tot de bekerfinale. De trainer wil ook met zijn nieuwe club de eindstrijd halen. "We moeten ervoor zorgen dat we de eerste hindernis op weg naar 19 april 2020 nemen", doelt hij op de dag dat de bekerfinale wordt gespeeld. "De beker is bij Utrecht een van de doelen. Ik vind het een mooie competitie. De finale is leuk, maar de weg ernaartoe is ook mooi."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen