Maaskant overweegt keeperswissel bij zwalkend VVV-Venlo

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

30 oktober 2019 – Robert Maaskant overweegt een keeperswissel door te voeren nu VVV-Venlo vijf keer op rij verloren heeft. Delano van Crooy vervangt mogelijk Thorsten Kirschbaum onder de lat. De reservedoelman krijgt woensdag in het bekerduel met Groene Ster een kans.

Maaskant overweegt keeperswissel bij zwalkend VVV-Venlo

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Dat besluit hadden we al eerder genomen", geeft Maaskant aan tegenover Voetbal International. De trainer sluit niet uit dat ook in de eerstvolgende competitiewedstrijd tegen Feyenoord (thuis) Van Crooy het doel verdedigt. "Dat gaan we deze week bespreken en bekijken", aldus de trainer, die vindt dat de vele tegengoals die VVV tegen krijgt niet alleen aan de Duitser te wijten zijn.

Desondanks is Maaskant niet geheel tevreden over zijn keeper. "Thorsten en ik hebben allebei te maken met een erfenis. Als VVV verliest, roept iedereen in Venlo om Maurice Steijn. Bij Thorsten roepen ze na elk tegendoelpunt om Lars Unnerstall. Die heeft het hier natuurlijk fantastisch gedaan", weet de trainer. "Thorsten heeft het nog lastig, zit daar zelf ook mee in zijn maag. Ik heb daarover met hem gesproken, onze keeperstrainer John Roox praat vaak met hem. Dit hoort bij profvoetbal, Thorsten moet hiermee om zien te gaan."

  • Topclub Adv

    Pak 50x of zelfs 100x je inzet als Nederland beide speelhelften wint tegen Gibraltar!

    Wint Nederland beide helften tegen Gibraltar? Dan kun je met één euro vijftig tot honderd euro bijschrijven.

  • Reacties

    Eredivisie

    gerelateerd