Van den Berg basis bij Liverpool in duel met Arsenal

30 oktober 2019, 19:31   Bijgewerkt: 30 oktober 2019, 20:12

Sepp van den Berg begint woensdagavond in de League Cup-wedstrijd tegen Arsenal voor de eerste keer in de basis bij Liverpool. De zeventienjarige Nederlander vormt samen met Joe Gomez het hart van de verdediging bij The Reds. De talentvolle verdediger kwam afgelopen zomer over van PEC Zwolle en maakte eerder in dit bekertoernooi al zijn debuut voor Liverpool.

In de wedstrijd tegen MK Dons maakte Van den Berg al zijn eerste minuten voor de ploeg van Jürgen Klopp. De Duitse trainer bracht hem toen in blessuretijd binnen de lijnen. Klopp gooit voor het duel met Arsenal zijn hele elftal om. Geen enkele speler die zondag speelde tegen Tottenham Hotspur staat woensdagavond aan de aftrap. Dat betekent dat ook Geoginio Wijnaldum en Virgil van Dijk niet in de basiself staan. Zij behoren voor het duel met Arsenal zelfs niet eens tot de wedstrijdselectie.

Naast Van den Berg gunt Klopp ook speelminuten aan Harvey Elliot. Hij wordt met 16 jaar en 209 dagen de jongste speler ooit voor Liverpool die minuten gaat maken op Anfield. Elliot kwam afgelopen zomer over van Fulham en maakte eerder al zijn eerste minuten voor Liverpool. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen