Twente, Heerenveen en Willem II bekeren simpel door

30 oktober 2019, 21:42

FC Twente, sc Heerenveen en Willem II hebben zich zonder zich overmatig in te spannen geplaatst voor de tweede ronde van de KNVB Beker. De club uit Enschede was met 0-2 te sterk voor De Treffers, de Friese formatie won met 0-3 van Excelsior Maassluis en de Tilburgers versloegen HV & CV Quick met 0-4.

De Treffers - FC Twente 0-2

FC Twente liet zich woensdagavond niet verrassen in Groesbeek. De ploeg van trainer Gonzalo García maakte beide doelpunten voor rust. Nadat Queensy Menig een kans miste, opende Keito Nakamura de score. De aanvaller uit Japan sloeg een paar minuten later weer toe. Na rust raakte Twente nog twee keer het houtwerk, maar een derde doelpunt viel niet.

Excelsior Maassluis - sc Heerenveen 0-3

Het duel in Maassluis kende veel gelijkenissen met dat in Groesbeek. Net als Twente sloeg Heerenveen voor rust twee keer toe. De Friezen maakten in de slotfase nog een derde doelpunt. Chidera Ejuke opende vroeg in de wedstrijd de score, waarna Jordy Bruijn vlak voor rust de score verdubbelde. Daniel Høegh gooide in de slotfase de wedstrijd in het slot door de 0-3 te maken.

HV & CV Quick - Willem II 0-4

Willem II maakte net als FC Twente en sc Heerenveen geen fout tegen een amateurtegenstander. Mike Trésor Ndayishimiye opende al na twee minuten de score en nam twintig minuten later ook de 0-2 voor zijn rekening. De aaanvaller completeerde een kwartier voor tijd zijn hattrick, waarna ook Paul Gladon een doelpunt meepikte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen