Blamage VVV: uitgeschakeld door Groene Ster in beker

30 oktober 2019, 22:32

VVV-Venlo heeft zich op bezoek bij Groene Ster geblameerd na penalty's te verliezen. De ploeg van Robert Maaskant kwam nog wel op voorsprong door een penalty, maar Groene Ster kwam al vrij snel weer langszij. Maikel van Kesteren leek in de slotfase van de gewone speeltijd de matchwinner te worden, maar in de absolute slotfase kwam VVV-Venlo alsnog langszij. In de verlenging werd er niet gescoord en Groene Ster nam vervolgens de penalty's beter dan de ploeg uit Venlo. 

VVV-Venlo had in de eerste helft alle moeite meer de ploeg uit Limburg en hierdoor stond het bij de rust nog altijd 0-0. Groene Ster ging steeds meer in een resultaat geloven, maar kwam na een kwartier spelen in de tweede helft wel op achterstand. Jonathan Opoku verzilverde een strafschop en zo leek VVV met de schrik vrij te komen.

In de verlenging kreeg Wright nog eenn kans namens VVV, maar zijn poging spatte uiteen op de vuisten van de doelman van Groene Ster waardoor penalty's uit moesten maken wie er door zou bekeren. Neudecker en Wright misten names VVV, terwijl de amateurs van Groene Ster alle penalty's raak schoten. Zo was de verrassing compleet en bekeren zij door naar de volgende ronde. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen