Dortmund verslaat Mönchengladbach, Eintracht dankt Dost

30 oktober 2019, 22:42

Voor Borussia Mönchengladbach zit het avontuur in het toernooi om de DFB-Pokal erop. De Bundesliga-koploper verloor woensdagvond in de tweede ronde van Borussia Dortmund. De topper in het Signal Iduna Park eindigde in een 2-1 overwinning voor de thuisploeg. Eintracht Frankfurt plaatste zich dankzij een trefzekere Bas Dost voor de volgende bekerronde.

Borussia Dortmund - Borussia Mönchengladbach 2-1

Het venijn zat hem in de staart bij het treffen tussen de Bundesliga-grootmachten. Marcus Thuram opende pas na ruim zeventig minuten de score namens Borussia Mönchengladbach, waarna de wedstrijd losbrandde. Dortmund kwam zes minuten na het openingsdoelpunt op gelijke hoogte door een goal van Julian Brandt, waarna de Duitse middenvelder ook de 2-1 voor zijn rekening nam.

St. Pauli - Eintracht Frankfurt 1-2

Het werd in Hamburg de avond van Bas Dost. De Nederlandse spits, deze zomer overgekomen van Sporting Portugal, nam de complete doelpuntenproductie van Eintracht Frankfurt voor zijn rekening. De Plattfuss-Bomber opende al na vier minuten de score en maakte even later zijn tweede van de avond. Door een penalty kwam St. Pauli vlak voor rust terug in de wedstrijd, maar Eintracht Frankfurt hield in de tweede helft de kleine voorsprong vast.

Overige uitslag:

Fortuna Düsseldorf - FC Erzgebirge Aue 2-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen