Manchester United bekert door dankzij dubbelslag van Rashford

30 oktober 2019, 23:01   Bijgewerkt: 30 oktober 2019, 23:30

Manchester United heeft zich na een 1-2 overwinning op bezoek bij Chelsea geplaatst voor de laatste acht van de League Cup. Marcus Rashford opende in de eerste helft de score vanaf de strafschopstip, Michy Batshuayi maakte namens Chelsea gelijk. Een kwartier voor tijd was het opnieuw Rashford die scoorde. Ditmaal schoot hij een vrije trap van grote afstand prachtig in de kruising en bezorgde zijn ploeg zo de overwinning.

Chelsea won vorige week in de Champions League knap de uitwedstrijd tegen Ajax (0-1) en ook Burnley (2-4) werd afgelopen weekend verslagen. Manchester United begon het seizoen zeer wisselvallig, maar na een gelijkspel op bezoek bij Liverpool en twee overwinningen op een rij tegen Partizan Belgrado en Norwich City is de ploeg de laatste weken beter in vorm.

Het was dan ook de uitploeg die beter begon aan de wedstrijd. Scott McTominay deelde de eerste waarschuwing uit, maar zijn schot scheerde rakelings over. Na 25 minuten spelen kreeg de ploeg van Ole Gunnar Solskjaer de ultieme mogelijkheid om op voorsprong te komen na een domme overtreding van Marcos Alonso in de zestienmeter. Marcus Rashford, die tegen Norwich nog miste, ging achter de bal staan en schoot dit keer wel keurig raak en bepaalde zo de ruststand op 0-1.

Door de twee goals van Rashford plaatst Manchester United zich voor de kwartfinale van de League Cup. Chelsea kan zich na deze nederlaag volledig gaan focussen op de Premier League en de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen