Huurling Rigo hoopt nog altijd op doorbraak bij PSV

31 oktober 2019, 08:58   Bijgewerkt: 31 oktober 2019, 09:41

Dante Rigo (20) wordt dit seizoen door PSV verhuurd aan Sparta Rotterdam, toch hoopt de middenvelder nog altijd op een doorbraak in Eindhoven. Hoewel de concurrentie daar erg groot is op het middenveld, houdt de Belg hoop. "Ik groei gestaag door en wil in de toekomst terugkeren bij PSV."

Tegenover het Eindhovens Dagblad vertelt hij over de wens om in de nabije toekomst weer terug te keren bij PSV. En dus wil hij zich komend weekend tegen zijn werkgever dolgraag laten zien in het Eredivisie-duel. "Als je meer dan tien jaar bij een club hebt gezeten en daar bent gevormd, wil je je natuurlijk laten zien. Met veel spelers heb ik jarenlang samen gespeeld", aldus Rigo.

"Ik wil altijd dat PSV wint, het is mijn club. Ik kijk zoveel wedstrijden als ik kan en hoop dat het goed gaat. Zaterdag gaat dat natuurlijk allemaal aan de kant, dat zal iedereen begrijpen. Zo hoort dat ook. Je hoort je leeg te spelen en te vechten voor de club waarvoor je uitkomt", begrijpt hij.

Bovendien treft hij veel oude bekenden, onder wie Mohamed Ihattaren die het al wel redde in de basiself bij PSV. Dat verbaast Rigo overigens niet. "Vorig jaar kwam hij bij de trainingen erbij en toen kon je al zien wat hij in huis had. Ik heb veel respect voor hem en de manier waarop hij met de druk omgaat. Het is een heel volwassen jongen, die weet wat hij wil."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen