Memisevic speelt na bijna zes maanden weer een hele wedstrijd

31 oktober 2019, 11:22

Samir Memisevic maakte woensdagavond voor het eerst sinds bijna zes maanden weer de negentig minuten vol namens FC Groningen. De verdediger annex middenvelder maakte bovendien twee doelpunten en zorgde zo ervoor dat zijn ploeg de volgende ronde haalde in de KNVB Beker tegen Harkemase Boys. "Ik ben hard op de weg terug."

Dat zei hij op het clubkanaal van FC Groningen. "Dit was mijn eerste volledige wedstrijd sinds de play-offs vorig seizoen. Een goede wedstrijd", zo oordeelde Memisevic, die in de Eredivisie al een keer inviel na zijn blessure. "Ik voel me goed, ben blij met mijn optreden. Maar het belangrijkste is dat we doorgaan naar de volgende ronde. Het is niet altijd makkelijk om dit soort wedstrijden te spelen."

Het duel werd ontsierd door het vuurwerkincident, iets dat ook Memisovic jammer vond. "Het is voor de spelers niet prettig. We moeten naar binnen, naar buiten, de warming-up opnieuw doen. En ook voor de kinderen is het niet goed: zij hebben de toekomst en zien dit gebeuren. Hier moet men van leren, zodat het niet nog een keer gebeurt."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen