Twente Vrouwen tevreden ondanks verlies zonder doelpunt

31 oktober 2019, 12:57

FC Twente Vrouwen gingen in de return tegen VfL Wolfburg met 0-1 onderuit woensdagavond en dat was na de 6-0 nederlaag in Duitsland uiteraard niet genoeg om de volgende te bereiken. Het doel om minimaal een goal te maken, werd eveneens niet bereikt. Toch was trainer Tommy Stroot na het duel wél tevreden. "Het is, denk ik, heel lang geleden dat Wolfsburg een wedstrijd slechts met 1-0 heeft gewonnen."

Dat zei hij na de nipte nederlaag in de Grolsch Veste, waar ruim tweeduizend mensen waren afgekomen op de achtste finale van de Champions League, tegenover TC/Tubantia. "We hebben wel ons gezicht laten zien en we hebben volwassener gespeeld dan we zijn", zag Stroot, die met zijn elftal in de slotfase een ruimere bespaard bleef doordat Daphne van Domselaar een strafschop pakte.

Lees ook: FC Twente Vrouwen gaat vol voor doelpunt tegen sterk Wolfsburg

"Bij de heenwedstrijd baalde ik dat we niet agressief genoeg waren in de duels, dat hebben we vandaag goedgemaakt. We kunnen zeker tevreden zijn", vond de Duitse coach. Daarbij moet wel worden aangetekend dat de Duitse opponent woensdagavond met een aantal andere namen begon dan in het heenduel. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen