Nederlaag bij Getafe voorkomt nieuwe koppositie voor Granada

31 oktober 2019, 23:10

Het is Granada niet gelukt om in ieder geval voor een paar dagen de koppositie in Spanje te heroveren. De uitstekend presterende promovendus kon bij een overwinning op bezoek bij Getafe naar de eerste plaats springen, maar dolf het onderspit: 3-1.

Granada is bezig aan een uitstekende seizoenstart in La Liga. Voorafgaand aan het duel stond het op een keurige derde plaats en kon het, net als eerder deze maand, de koppositie pakken. Dit omdat Real Madrid en FC Barcelona zaterdag pas in actie komen. Middenmoter Getafe moest daarom op vijandelijk terrein verslagen worden.

De drie punten zaten er echter geen moment in voor Granada, dat voor rust al op een 2-0 achterstand stond. Een kwartier voor tijd pracht José Antonio Diaz de spanning nog even terug, maar dankzij een late goal van David Timor was het duel vlak voor tijd definitief gespeeld.

Granada staat desondanks nog op een razend knappe derde plaats. Wel kunnen Real en Barcelona met een duel minder gespeeld uitlopen op de naaste belager. Getafe springt naar de negende plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen