Oratmangoen schittert bij Cambuur: "Wilde debuteren bij NEC"

1 november 2019, 08:46

NEC Nijmegen nam in de zomer afscheid van Ragnar Oratmangoen die naar SC Cambuur vertrok. De aanvallende middenvelder laat in Leeuwarden voorlopig zien wat hij in huis heeft en neemt het vrijdagavond in Friesland op tegen zijn oude club.

Oratmangoen speelde sinds zijn tiende bij NEC, maar brak niet door in het eerste. Afgelopen seizoen kwam hij op huurbasis uit voor TOP Oss en nu draagt hij het shirt van Cambuur, de trotse koploper van de Eerste Divisie. Hij blikt bij de Leeuwarder Courant terug op zijn vertrek uit Nijmegen. "Ik had na al die jaren in de jeugdopleiding natuurlijk wel gehoopt om bij NEC mijn debuut te mogen maken. Het zat er echter niet in. Het zal niemand verbazen dat ik blij ben dat ik nu bij Cambuur zit", zegt de rechtsbuiten.

Uiteraard heeft de ontmoeting met NEC voor hem een speciale lading. "Het zijn drie belangrijke punten, we willen bovenaan blijven. Het gaat goed, de sfeer is top en dit is een hele leuke staf en groep. Klinkt misschien cliché, maar het is nu eenmaal zo."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen