Chong kan voor Pogba-route kiezen en United verruilen voor Juve

1 november 2019, 16:53

Tahith Chong kan komende zomer de overstap van Manchester United naar Juventus maken. Voetbal International meldt dat de Italiaanse grootmacht wil profiteren van de transfervrije status van de negentienjarige Nederlandse aanvaller. Het contract van Chong loopt tot aan het einde van het seizoen.

Daarmee kan Chong het voorbeeld volgen van Paul Pogba. De Franse middenvelder stapte in 2012 over van Manchester United naar Juventus, nadat hij weigerde zijn contract in Engeland te verlengen. In Italiaanse dienst kwam Pogba tot bloei, waarna hij vier jaar later voor meer dan honderd miljoen euro terugkeerde naar The Red Devils.

Naast Juventus zijn er nog andere Europese grootmachten die de ontwikkelingen rond de jeugdinternational volgen. "Het klopt dat topclubs de situatie rond Tahith in de gaten houden", bevestigt zaakwaarnemer Erkan Alkan. "Maar het is nog vroeg in het seizoen. We wachten rustig af waarmee United komt en anders zien we komende zomer wel wat voor de ontwikkeling van Tahith het beste is."

Manchester United hoopt Chong aan boord te houden. De Engelse club is echter nog niet met een voorstel en een sportief plan gekomen. De oud-jeugdspeler van Feyenoord speelde tot nu toe acht wedstrijden in de hoofdmacht van United. In het huidige seizoen kwam hij vier keer aan de bak, waarna twee keer als basisspeler.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen