Vitesse begroet na Honda ook Tighadouini op trainingsveld

1 november 2019, 12:18   Bijgewerkt: 1 november 2019, 12:31

Vitesse heeft vrijdag opnieuw een nieuw gezicht begroet op het trainingsveld: in navolging van Keisuke Honda traint ook Adnane Tighadouini mee met de selectie van Leonid Slutsky. De afgelopen maand deed hij al ritme op bij de beloftenploeg van de Arnhemmers, maar is nu aangesloten bij de hoofdmacht.

De buitenspeler is transfervrij na zijn vertrek bij Málaga in september. De aanvaller was volledig overbodig geworden bij de Spaanse club en kwam direct daarna meetrainen met de beloftes in Arnhem. Hij stond sinds 2015 onder contract bij de Spaanse tweededivisionist, maar speelde slechts twaalf officiële duels voor die club. Málaga verhuurde hem aan Kayserispor, Vitesse, FC Twente en Esbjerg fB. Eerder kwam de aanvaller al uit voor SC Cambuur, FC Volendam en Vitesse.

Lees ookTighadouini verlaat Málaga per direct met transfervrije status

Vitesse heeft met Charly Musonda, Hillary Gong en Oussama Tannane momenteel drie creatieve aanvallend ingestelde spelers die met een zware blessure kampen en voorlopig allemaal niet inzetbaar zijn voor de Arnhemmers. Riechedly Bazoer werd recentelijk uit de selectie gezet, waardoor Leonid Slutsky nog minder opties had, maar hij is alweer in genade aangenomen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen