Bosz over duel met koploper Gladbach: "Willen gewoon winnen"

1 november 2019, 13:45   Bijgewerkt: 1 november 2019, 14:02

Bayer Leverkusen-trainer Peter Bosz won midweeks van SC Paderborn in de DFB-Pokal en werkt nu toe naar het treffen met koploper Borussia Mönchengladbach. De Nederlandse oefenmeester heeft respect voor de tegenstander en wilde op de persconferentie geen favoriet aan wijzen. "Wij willen de wedstrijd gewoon winnen", zei hij.

Leverkusen won in het bekertoernooi met 1-0 van Paderborn, de ploeg die laatste staat in de Bundesliga. Dit zorgde na vijf wedstrijden zonder winst eindelijk weer eens voor wat positiviteit bij de huidige nummer acht van de ranglijst. Zaterdagmiddag treft het de koploper van de competitie en Bosz is op zijn hoede voor de bezoekers. "Afgelopen week waren zij zeventig minuten beter dan Dortmund, maar lieten ze de wedstrijd alsnog glippen. Wij willen zaterdag gewoon winnen en wie de favoriet is maakt mij dan ook niks uit", zei hij op de persconferentie.

Daley Sinkgraven kwam afgelopen zomer voor een slordige vijf miljoen euro over van Ajax, maar kwam door blessures nog maar tot twee wedstrijden in de Bundesliga. "Daley is nog steeds geblesseerd en kan niet spelen. Dat is alles wat ik momenteel kan zeggen", sprak Bosz. De wedstrijd tussen Bayer Leverkusen en Borussia Mönchengladbach begint zaterdagmiddag om 15:30. Het verschil tussen de nummer één, Gladbach, en nummer acht Leverkusen bedraagt slechts vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen