PSV zonder Bergwijn, Malen zeer twijfelachtig, Ihattaren is wél fit

1 november 2019, 14:29

Mark van Bommel kan komend weekend niet beschikken over Steven Bergwijn. De aanvaller is niet fit genoeg om voor de interlandperiode nog in actie te komen, terwijl achter de naam van Donyell Malen een groot vraagteken staat. Vermoedelijk is hij niet fit genoeg om in actie te komen tegen Sparta Rotterdam: Mohamed Ihattaren is er wél weer bij.

Dat liet Van Bommel weten in zijn perspraatje voor het Eredivisie-duel. Bergwijn is er niet bij voorlopig. "Anders zou hij wel in de voorselectie van Oranje zitten", zei Van Bommel, die ook Nick Viergever, Jorrit Hendrix en Ryan Thomas mist vanwege een schorsing. "De kans dat Malen morgen speelt is niet groot."

Na twee nederlagen op rij wil Van Bommel zonder zijn aanvalsduo weer eens winnen in de Eredivisie. "3-0 en 0-4, dat zijn harde cijfers. Het is niet zo dat ik nu pas ga kijken wat ik moet veranderen", zei de coach. "Dat is een constant proces. Ik verwacht niet dat mijn spelers iedere wedstrijd top zijn. Dat wil ik wel, maar dat kan niet. Dat lukt geen mens. Ik verwacht wel dat ze alle elf hun taak goed uitvoeren. Als ze dat doen en ze zijn alle elf top, dan speel je de perfecte wedstrijd."

In paniek is de oefenmeester na twee nederlagen en een gelijkspel in de Europa League zeker niet. "Tegen Linz vond ik ons heel goed spelen, die moet je normaal gesproken winnen. Tegen Utrecht kregen we twee rode kaarten, eigenlijk in een fase waarin iedereen voelde dat we gingen scoren. En tegen AZ speelden we zeventig minuten met tien man in een opstelling die door omstandigheden volledig anders was dan een week eerder", aldus Van Bommel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen