Goed nieuws uit ziekenboeg Chelsea: Kanté mogelijk tegen Ajax

1 november 2019, 15:03   Bijgewerkt: 1 november 2019, 15:41

Chelsea verloor woensdag na zeven overwinningen op een rij weer eens. Manchester United was in de League Cup met 1-2 te sterk voor de ploeg van Frank Lampard. De ploeg uit Londen speelt zaterdag tegen Watford, waarna het dinsdag Ajax ontvangt voor de Champions League. Een druk schema voor Lampard, die goed nieuws vanuit de ziekenboeg heeft gekregen.

De Engelse trainer liet vrijdagmiddag op de persconferentie weten dat N'Golo Kanté mogelijk terugkeert in de wedstrijdselectie voor het duel met Ajax. De Fransman liep in de laatste interlandperiode een blessure op en speelde sindsdien niet meer voor The Blues. Centrale verdediger Toni Rüdiger is niet fit genoeg om de wedstrijd tegen Watford te spelen en wordt maandag verder onderzocht. Ross Barkley en Andreas Christensen zijn op de weg terug en niet ver weg van een rentree.

Chelsea doet het dit seizoen uitstekend. In de Premier League staan de Londense club op de vierde plek en ook in de Champions League staat Chelsea er na de winst in Amsterdam (0-1) goed voor met zes punten uit drie duels. Dinsdag staat de belangrijke confrontatie met Ajax op het programma, op Stamford Bridge wordt er om 21.00 uur afgetrapt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen