Jansen wil goede serie vervolg geven tegen 'opportunistisch' ADO

1 november 2019, 16:02

SC Heerenveen is bezig aan een knappe serie. De Friese formatie verloor sinds mid-september geen enkele keer en is inmiddels zes wedstrijden op rij ongeslagen. Tegen ADO Den Haag hoopt trainer Johnny Jansen de reeks een vervolg te geven. "Gewoon weer een hele lastige wedstrijd", voorspelt hij.

In het hele seizoen verloor Heerenveen nog maar twee keer, terwijl ADO het juist heel moeilijk heeft. Afgelopen weekend wisten de Hagenaren wel te winnen bij Vitesse. "ADO heeft vorige week bij Vitesse laten zien dat ze willen en kunnen voetballen. Het is een elftal met ervaring en ik denk dat de overwinning in Arnhem hun zelfvertrouwen goed heeft gedaan", aldus Jansen via de officiële kanalen.

"Het is een stugge ploeg die de duels niet schuwt", gaat hij verder. "Voorin hebben ze sterke spitsen lopen waardoor ze opportunistisch kunnen spelen om van daaruit de tweede bal te winnen. Ik denk dat ADO thuis voor eigen publiek voor de zege gaat, maar wij willen ook winnen, dus kan het een aardig potje worden."

Midweeks tegen Excelsior Maassluis stonden Alen Halilovic en Jordy Bruijn in de basis bij Heerenveen. Zij zitten komend weekend waarschijnlijk weer op de bank. "Die kans is groot, maar we hebben nog twee trainingen te gaan en moeten het strijdplan tegen ADO nog bespreken. Hoe en met wie we spelen gaan we nog bepalen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen