Marokko
0 – 0
Spanje

Wellenreuther hoorde nog niets van Willem II, maar wil wel blijven

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

1 november 2019 – Timon Wellenreuther staat absoluut niet onwelwillend tegenover een langer verblijf bij Willem II. De Duitse doelman is in de beschikking van een aflopend contract, maar heeft het prima naar zijn zin in Tilburg. Hij is dan ook benieuwd of hij op korte termijn iets van de club hoort.

Wellenreuther hoorde nog niets van Willem II, maar wil wel blijven

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Wellenreuther is bezig aan zijn derde seizoen in Tilburg en is de vaste eerste keeper. "Ik heb nog niets gehoord, maar sta er wel voor open. Dat geldt ook voor een verbintenis elders. Ik verwacht dat er in januari wel meer duidelijk wordt", zegt hij tegen het Brabants Dagblad over zijn situatie.

De doelman bezet met Willem II de zesde plaats en dat is uiteraard meer dan uitstekend. Dit weekend wacht de uitwedstrijd tegen FC Groningen. "De laatste weken gaat het ons voor de wind. Iedereen kan zien dat we steeds beter worden, daar zijn we blij mee", zegt Wellenreuther, die weet hoe belangrijk een goede start is. "Vorig jaar hadden we ook een goed team, maar we zijn dit jaar veel beter begonnen. Daarom is het nu makkelijker om goed te spelen. Er staat minder druk op."

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd