'Van der Heijden krijgt van Advocaat een nieuwe kans'

1 november 2019, 18:18   Bijgewerkt: 1 november 2019, 19:03

De rol van Jan-Arie van der Heijden bij Feyenoord leek al min of meer uitgespeeld, maar de verdediger krijgt nu toch een nieuwe kans. De 31-jarige centrale verdediger staat zondag in de basis als Feyenoord op bezoek gaat bij VVV-Venlo.

Dat wordt de eerste wedstrijd onder Dick Advocaat, die deze week Jaap Stam opvolgde als hoofdtrainer. De ervaren trainer heeft vertrouwen in Van der Heijden en stelt hem zondag op, zo meldt het Algemeen Dagblad althans. Dat gaat ten koste van Marcos Senesi en Edgar Ié, die beiden op de bank zullen zitten. Eric Botteghin behoudt zijn plaats in het hart van de defensie.

Verder is Advocaat niet van plan om veel te wijzigen bij Feyenoord, dat momenteel twaalfde staat in de Eredivisie.  Ten opzichte van het duel met Ajax keert waarschijnlijk wel Orkun Kökcü trug in de basis. Dat gaat ten koste van Luciano Narsingh. Tegenstander VVV staat voorlaatste in de Eredivisie en verloor de laatste vijf duels in de Eredivisie.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Vermeer; Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Haps; Toornstra, Fer, Kökcü; Berghuis, Jørgensen, Sinisterra.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen