Veltman: "Volgens mij had PEC twee rode kaarten mogen krijgen"

2 november 2019, 09:18

Joël Veltman vindt dat Ajax het tegen PEC Zwolle (2-4) niet zo uit handen had mogen geven, maar stelt ook dat de arbitrage niet in het voordeel van de koploper was. Volgens de verdediger hadden twee spelers van PEC een rode kaart kunnen krijgen.

Hij doelde daarmee op Gustavo Hamer en Mustafa Saymak, die met harde charges respectievelijk Lisandro Martinez en Edson Álvarez velden. "Volgens mij hadden ze ook wel twee rode kaarten mogen krijgen", sprak de verdediger na de wedstrijd. Hij is ook kritisch op Ajax. "Laten we dat eerste half uur dinsdag meenemen naar Chelsea en daar 90 minuten zo spelen."

Want dat Ajax goed begon in Zwolle, is duidelijk. Al na twintig minuten stond er een 0-3 stand op het bord. "We speelden tegen Feyenoord in het eerste half uur goed. Maar we begonnen nu misschien nog wel beter", denkt de verdediger. "We speelden echt goed en stonden na 20 minuten met 3-0 voor. Daarna verzuimen we 4-0 te maken en geven we een goal weg. In de tweede helft krijgen we het nog lastig ook."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen