Man United toont ook bij Bournemouth wisselvallige karakter

2 november 2019, 15:28   Bijgewerkt: 2 november 2019, 15:34

Het lukt Manchester United maar niet om de aansluiting te vinden met de topteams in de Premier League. De dolende grootmacht is zeer wisselvallig en dat is ook zaterdag weer gebleken op bezoek bij Bournemouth. De thuisploeg won, mede dankzij een ijzersterke Nathan Aké, met 1-0 en passeert United daardoor in de Premier League.

United is met name uit bezig aan een belabberde serie. De ploeg hield, inclusief vandaag, niet één keer de nul in de laatste elf uitduels. Vandaag ging het kort voor rust mis, toen Joshua King zijn lichaam slim gebruikte en knap raak schoot. Het bleek het enige doelpunt in de wedstrijd en dat was met name Bournemouth aan te rekenen. De thuisploeg was de betere ploeg en kreeg meerdere kansen, maar slaagde er niet in om David De Gea nogmaals te verschalken.

United zette daar barweinig tegenover en kreeg pas in de slotfase enkele kansen. De grootste was voor invaller Mason Greenwood, die de paal raakte na een pass van basisklant Fred. Verder kwam United niet meer, waardoor het Bournemouth ziet passeren op de ranglijst. Dat zegt veel over de matige vorm van de bezoekers, die nu slechts achtste staan in de Premier League.

Het verlies bij Bournemouth is bovendien al de vierde nederlaag in elf competitieduels. Bournemouth speelde de afgelopen twee duels doelpuntloos gelijk, maar heeft nu dus met 1-0 gewonnen. Dat is ook een compliment voor Nathan Aké, die zaterdag weer ouderwets heerste in de defensie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen