Solskjaer flink teleurgesteld: "We zetten vandaag een stap terug"

2 november 2019, 16:21

Ole Gunnar Solskjaer kon zijn teleurstelling niet verbergen toen hij zaterdagmiddag na de 1-0 nederlaag tegen AFC Bournemouth de pers te woord stond. Manchester United speelde in het Vitality Stadium een zwakke wedstrijd en ging onderuit tegen de club van Oranje-international Nathan Aké. Door de nederlaag blijft United steken in de middenmoot van de Premier League.

United was de voorbije tijd vrij aardig bezig. In de Premier League werd koploper Liverpool op een 1-1 gelijkspel gehouden en Norwich City met 1-3 verslagen. Midweeks bereikten The Red Devils de volgende ronde van de League Cup door met 2-1 te winnen van Chelsea. "Gezien de vorm waarin we verkeerden, hoopten we vandaag drie punten te pakken. We zetten vandaag een stap terug, maar we moeten opkrabbelen en blijven doorgaan", aldus de Noorse trainer in Engelse media.

Hoewel United vrij weinig creëerde tegen Bournemouth, was in de slotfase Mason Greenwood nog heel dicht bij de 1-1. Hij raakte echter de baal. "Dat was ongelukkig. Ik heb hem dat soort kansen vaker zien scoren dan missen, maar het komt wel goed met hem."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen