Chelsea kent goede generale voor ontmoeting met Ajax

2 november 2019, 20:23   Bijgewerkt: 2 november 2019, 20:57

Chelsea kende zaterdagavond een goede generale in aanloop naar het Champions League-treffen met Ajax. De Londense club won met 1-2 bij het Watford van Daryl Janmaat. Door de zege steeg Chelsea naar de derde plaats in de Premier League.

De wedstrijd begon uitstekend voor Chelsea, dat dinsdag op Stamford Brigde aantreedt tegen Ajax. Al na vijf minuten opende Tammy Abraham de score. De jonge spits wipte de bal knap over Watford-goalie Ben Foster, maar het doelpunt kwam voor een groot deel op het conto van Jorginho. De Italiaanse middenvelder zette Abraham met een splijtende pass vrij voor de keeper.

Chelsea kreeg vervolgens enkele kansen om de marge te verdubbelen, al was Watford-aanvaller Gerard Deulofeu met een schot op de paal ook heel dicht bij de gelijkmaker. In de tweede helft viel de 0-2 alsnog. Christian Pulisic, de laatste tijd in goeden doen, tikte van dichtbij simpel binnen na een lage, harde voorzet van Abraham. Via een rake strafschop van Deulofeu kwam Watford tien minuten voor tijd terug in de wedstrijd, maar Chelsea hield vervolgens stand.

De ploeg van trainer Frank Lampard kan na de zege op Watford beginnen aan de voorbereiding op het duel met Ajax, dat dinsdag om 21.00 uur aanvangt. De vorige ontmoeting in Amsterdam eindigde in een 0-1 zege voor Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen