Koopmeiners looft Stengs: "Met hele team zijn we trots op hem"

2 november 2019, 23:34

Teun Koopmeiners is te spreken over de prestaties van AZ. De aanvoerder van de Alkmaarders zag zijn ploeg eenvoudig met 3-0 winnen van FC Twente. Bovendien kreeg ploeggenoot Calvin Stengs deze week te horen in de voorselectie van het Nederlands elftal zit.

Koopmeiners is trots op Stengs, die ook tegen de Tukkers weer een van de uitblinkers was. "Ik ken Calvin al sinds mijn tiende. We hebben samen alle jeugdteams doorlopen. Met het hele team zijn we hartstikke trots op hem", klinkt het met een glimlach bij FOX Sports. Om er vervolgens met een knipoog aan toe te voegen. "Hij moet niet gaan zweven, hè. Gewoon lekker normaal blijven doen."

Lees ook: Snelle rode kaart Drommel kost FC Twente de kop bij AZ

Omdat FC Twente al na twintig minuten met tien man verder moest, zag Koopmeiners dat de buit al vroeg binnen was. Dat was, zo erkende hij zelf, ook wel lekker met de verre uitwedstrijd van aanstaande donderdag in het achterhoofd. Dan speelt AZ op bezoek bij Astana in de Europa League. "We boeken een prima resultaat. De tweede helft was misschien wat minder, maar we wilden vooral geen schade oplopen voor komende donderdag,"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen