Slot hoopte op Astana-uitslag tegen FC Twente: "Wel heel lekker"

3 november 2019, 09:55   Bijgewerkt: 3 november 2019, 10:03

Van AZ-trainer Arne Slot had de uitslag tegen FC Twente van gisteravond nog wel wat hoger mogen uitvallen. De ploeg uit Enschede speelde voor het grootste gedeelte van de wedstrijd met tien man na een vroege rode kaart voor keeper Joël Drommel, maar AZ liep uiteindelijk pas laat in de wedstrijd uit naar een ruime 3-0 zege.

"Je hoopt dat we net als tegen Astana die 5 of 6-0 maken", zegt Slot na afloop tegen FOX Sports. "Maar ik kan me ook voorstellen dat ze zich in hun achterhoofd al bezig gaan houden met wat er komende week gaat gebeuren", doelt de trainer op de nieuwe Europa League-ontmoeting van donderdag tegen Astana. "Dit was zeker niet onze beste wedstrijd, maar het is wel heel lekker dat met 3-0 winnen."

Door de thuiszege op Twente heeft nummer twee AZ nu twee punten meer dan PSV, dat tegen Sparta Rotterdam niet verder kwam dan een 2-2 gelijkspel. "Het is in eerste instantie lekker dat je zelf wint en het is altijd prettig als ploegen die achter je staan niet winnen", zegt Slot over de kleine voorsprong op de Eindhovenaren. "Het zou nog mooier zijn als ploegen die boven je staan ook niet winnen, maar Ajax is een uitzondering want die winnen werkelijk alles. Maar dat PSV vanavond niet wint is alleen maar mooi om te horen."

Lees ook: Koopmeiners looft Stengs: "Met hele team zijn we trots op hem"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen