Slutsky mist bij Vitesse speler met echte creativiteit

3 november 2019, 15:20

Voor de tweede wedstrijd op rij heeft Vitesse niet weten te winnen in de Eredivisie, maar trainer Leonid Slutsky raakt vooralsnog niet in paniek. Volgens de Russische oefenmeester zijn er in een seizoen namelijk altijd pieken en dalen. Wel ziet hij dat Vitesse een speler mist die voor zijn elftal met geniale oplossingen komt.

"Voor de tweede wedstrijd op rij krijgen we twee goals tegen en beginnen we pas met voetballen na de tweede tegengoal", analyseert Slutsky tegenover FOX Sports het begin van zijn Vitesse tegen Emmen. Na iets meer dan twintig minuten stonden de Arnhemmers namelijk al met 2-0 achter. "De start is belangrijk, daar moeten wij voorzichtig en gefocust zijn."

Lees ook: Belangrijke thuiszege voor FC Emmen tegen matig Vitesse

Het gat van twee goals bleek volgens Slutsky te groot, ondanks dat zijn ploeg een aansluitingstreffer maakte en nog een aantal kansen wist te creëren. "Wij probeerden wat te veranderen, want wij waren erg boos", doelt hij op de situatie in de rust. "Wij wilden winnen." Slutsky merkt dat Vitesse een speler mist die zijn ploeggenoten in stelling kan brengen, zoals Martin Odegaard dat eerder deed. "Dit seizoen hebben wij geen speler die echt creatief is en die alles kan controleren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen