Advocaat zag 'overijverig' Feyenoord: "Spel kan nog veel beter"

3 november 2019, 17:59

Het debuut van Dick Advocaat als trainer van Feyenoord is prima verlopen. De oefenmeester zag zijn ploeg zondag redelijk gemakkelijk met 0-3 winnen van VVV-Venlo en is daar tevreden mee. Hij vindt echter wel dat het spel een stuk beter zal moeten.

De 72-jarige coach was na de ruime zege ook meteen kritisch. "Het resultaat is goed, maar het spel kan nog veel beter", zei Advocaat bij FOX Sports. "De spelers waren overijverig, daardoor maken ze nog wat foutjes." Met name na rust had Feyenoord het beter moeten doen, vindt Advocaat. "We leunen in de tweede helft teveel naar achteren en dat moet je niet doen als je met een man meer staat. Maar ik snap wel dat ze momenteel een beetje op zeker spelen. Hopelijk geeft deze overwinning wat extra vertrouwen."

Feyenoord stijgt door zege naar de tiende plaats en heeft nu de lijn omhoog mogelijk ingezet. "Je kan na de afgelopen periode niet verwachten dat de spelers meteen alles goed doen. Maar al met al zaten er wel aardige momenten tussen", aldus de oefenmeester.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen