Everton - Tottenham ontsierd door horrorblessure Gomes

3 november 2019, 19:46   Bijgewerkt: 3 november 2019, 23:54

Het was zondag schrikken op Goodison Park vanwege een een zware blessure van André Gomes. De Portugees raakte in de tweede helft van de wedstrijd Everton - Tottenham Hotspur geblesseerd en is waarschijnlijk lang uit de roulatie. Het duel tussen de twee moeizaam draaiende ploegen eindigde overigens in 1-1.

Gomes werd in de slotfase onderuit gehaald door Son Heung-min, die een counter eruit wilde halen. Dat de aanvaller echter ongelukkig, want Gomes viel en kwam voel in aanraking met Serge Aurier. Son kreeg voor zijn overtreding een rode kaart. Direct was er paniek op het veld omdat te zien was dat het onderbeen van de middenvelder helemaal scheef stond. De conclusie dat hij zijn been heeft gebroken, kan dus alvast getrokken worden. De schrik was gigantisch bij alle spelers en supporters die het zagen. Dader Son brak zelfs in tranen uit.

Tottenham, zonder de zieke Harry Kane, stond op dat moment met 0-1 voor door een doelpunt van Dele Alli in de 63ste minuut. Hij profiteerde van oliedom balverlies van Alex Iwobi. Mede door de zware blessure van Gomes en het feit dat er bij twee VAR-momenten pauze werd genomen, werd er twaalf minuten bijgetrokken. In die blessuretijd sloeg Everton toe via invaller Cenk Tosun, die met het hoofd de 1-1 maakte.

Tottenham staat teleurstellend elfde in de Premier League, terwijl Everton ook een slecht seizoen doormaakt. Die ploeg staat zeventiende, net boven de rode streep.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen