Celta de Vigo ontslaat Escribá na vierde nederlaag op rij

4 november 2019, 08:49

Celta de Vigo heeft per direct afscheid genomen van Fran Escribá. De 54-jarige coach werd zondag ontslagen na de vierde nederlaag op rij in La Liga, bij de club waar hij slechts vanaf sinds begin dit kalenderjaar aan het roer stond. Van de 24 duels onder zijn leiding werden er slechts zes gewonnen.

Met de teleurstellende achttiende plaats als gevolg moet Escribá het veld ruimen, iets dat zijn voorganger Miquel Cardoso in maart van dit jaar gebeurde. Toen stond Celta de Vigo zeventiende en hield Escribá ze nog wel in de Primera Division: daar had de club na nederlagen tegen achtereenvolgend Getafe, Real Betis Sevilla, Real Sociedad en Deportivo Alavés geen vertrouwen meer in.

Escribá was de laatste jaren actief bij achtereenvolgend Elche, Getafe en Villarreal. In het verleden was hij ook assistent-trainer bij onder andere Atlético Madrid, Benfica en Valencia. Zijn opvolger kan trouwens de borst natmaken, want met FC Barcelona en Villarreal zijn de eerste twee duels niet bepaald makkelijk te noemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen