Valencia-coach: "Wordt het belangrijkste duel van het seizoen"

5 november 2019, 15:01

De belangen zijn vanavond (dinsdag) groot in Groep H van de Champions League. Niet alleen strijden Chelsea en Ajax om de winst, ook Valencia en Lille nemen het tegen elkaar op. Valencia-coach Albert Celades zet de boel op scherp.

De 44-jarige coach speelde met Valencia in de vorige speelronde met 1-1 gelijk in Frankrijk en wil nu winnen. "Dit wordt de belangrijkste wedstrijd van het seizoen en die zal cruciaal zijn voor onze kansen om verder te komen in de Champions League", aldus de coach van Jasper Cillessen op de persconferentie. "Het is cruciaal dat de fans ons steunen. Dit is belangrijk en dat moet iedereen beseffen."

Chelsea en Ajax staan met zes punten bovenaan, Valencia heeft er vier en Lille één. Toch kwam Valencia in Frankrijk nog goed weg met een gelijkspel. "Tijdens die wedstrijd was Lille eigenlijk in alles beter en konden we ons eigen spel niet spelen. Zeker gezien de waarde van de komende wedstrijd moeten we het veel beter doen dan twee weken geleden. We moeten de juiste mentaliteit tonen en ons niet bezighouden met het duel tussen Chelsea en Ajax, want daar hebben we niets aan."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen