PSV nog zonder Malen en Bergwijn tegen LASK Linz

6 november 2019, 09:51   Bijgewerkt: 6 november 2019, 10:43

Donyell Malen en Steven Bergwijn behoren niet tot de selectie van PSV voor het Europa League-duel met LASK Linz. Beide aanvallers zijn niet fit genoeg om donderdag in actie te komen. PSV reist met een 21-koppige selectie af naar Oostenrijk.

Malen ontbrak de laatste drie wedstrijden bij PSV. De twintigjarige aanvaller lijkt op de weg terug, maar het duel met LASK Linz komt nog te vroeg voor hem. Mogelijk dat zijn absentie ook gevolgend heeft voor het Nederlands elftal, waarvan vrijdag de definitieve selectie bekend wordt. Bergwijn is vermoedelijk nog wat langer uit de roulatie. Wat hem precies mankeert, is niet bekend. In aanloop naar het duel met Sparta (2-2) zei trainer Mark van Bommel dat het wel 'een tijd kan duren' met de vleugelaanvaller.

#SlaJeSlag: bied mee op door selectie gesigneerd PSV-shirt!

In de selectie voor het duel met LASK Linz ontbreekt ook de geblesseerde Jorrit Hendrix. Toni Lato, de Spaanse linksback die tot het einde van het seizoen wordt gehuurd van Valencia, wordt thuisgelaten door Van Bommel. Onder meer Ibrahim Afellay en Amar Catic reizen wel mee af naar Oostenrijk. Voor Afellay is het de eerste keer dat hij dit seizoen afreist voor een Europese uitwedstrijd.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen