Mazraoui terug in Ajax-basis: "Altijd in mezelf blijven geloven"

6 november 2019, 12:33

Niet Sergiño Dest, maar Noussair Mazraoui was dinsdagavond de rechtsback van Ajax op bezoek bij Chelsea. De achtvoudig international van Marokko kwam dit seizoen nog maar weinig aan de bak, maar liet op Stamford Bridge zien het voetballen nog niet verleerd te zijn. Met een sterke wedstrijd beschaamde hij het vertrouwen van trainer Erik ten Hag niet.

Door een korte vakantie, lichte blessures en de ontwikkeling van Dest speelde Mazraoui in Londen pas zijn tiende wedstrijd van het seizoen. "Ik moest het hier weer laten zien", reageerde hij na de krankzinnige wedstrijd in Londen (4-4) tegenover het Algemeen Dagblad. "Natuurlijk staat er dan druk op in een uitwedstrijd tegen Chelsea. Maar ik denk dat ik het wel aardig heb gedaan."

"Misschien hebben andere mensen aan mij getwijfeld", vervolgde de rechtsachter, die ook als controlerende middenvelder uit de voeten kan. "Maar ik ben altijd in mezelf blijven geloven. Ik ben blij dat ik mezelf heb kunnen laten zien. Hier kan ik mee verder. Hier moet ik op verder bouwen."

Maak kans op een gesigneerd shirt van Cristiano Ronaldo!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen