Van Bommel houdt hoofd koel: "Denk aan de lange termijn"

6 november 2019, 19:55

PSV heeft al vier wedstrijden op rij niet gewonen en steekt absoluut niet in de beste vorm. De Eindhovenaren zijn dus niet met een topgevoel afgereisd naar Oostenrijk, waar het donderdag tegen LASK Linz speelt in de Europa League. Mark van Bommel houdt het hoofd desondanks koel.

Hij is niet van plan om alles om te gooien, zei hij woensdag op de persconferentie. "Soms vragen bepaalde wedstrijden om andere dingen, maar we moeten op dezelfde manier doorgaan", aldus Van Bommel. "Ik ben een trainer die aan de langere termijn denkt. Als je spelers een systeem wilt bijbrengen, waarvan jij denkt dat die het best bij hen past, dan zit daar veel tijd in."

Nu het wat minder gaat, staan alle neuzen nog dezelfde kant op. Dat merkt Van Bommel heel erg. "PSV is een topclub, die moeten alles winnen. Dat voel ik ook, dat voelt iedereen binnen de club. En dan de manier waarop wij met deze fase omgaan. De club, het bestuur, spelers, staf, supporters. Het is mooi om te zien dat je allemaal samen blijft", zegt hij op de clubwebsite.

Overigens bestaat de kans dat Ibrahim Afellay donderdag speeltijd krijgt. Hij is voor het eerst dit seizoen mee naar een Europese uitwedstrijd. "Ibi is mee, omdat ik denk dat hij van waarde kan zijn voor mijn elftal. Echter vind ik hem nog niet ver genoeg om te kunnen starten.''

Maak kans op een gesigneerd shirt van Cristiano Ronaldo!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen