Juventus scoort weer laat en gaat door in miljardenbal

6 november 2019, 21:02   Bijgewerkt: 6 november 2019, 23:58

Zonder groots te spelen heeft Juventus een ticket voor de achtste finales van de Champions League veiliggesteld. Ook de vierde groepswedstrijd werd woensdag in winst omgezet. Dat hadden de Italianen te danken aan invaller Douglas Costa, die met een prachtige solo de beslissende goal maakte: 1-2.

Juventus won in eigen huis ook al moeizaam met 2-1, destijds door twee goals van Paulo Dybala die vanavond op de bank zat. De Argentijn brak in het thuisduel heel laat de ban en ook woensdag in Rusland kwam Juventus pas in de slotfase in veilige haven terecht. Invaller Douglas Costa liep in de slotfase iedereen voorbij en tikte vervolgens handig binnen. De treffer werd pas gemaakt in de 93ste minuut en dompelde de Russische ploeg in rouw.

Op dat moment stond het namelijk 1-1 door twee vroege goals. Aaron Ramsey tikte al na vier minuten de 0-1 binnen, nadat de keeper van Lokomotiv een vrije trap door zijn benen liet glippen. De thuisploeg kwam acht minuten later weer langszij via een intikker van Aleksey Miranchuk. Die stand bleef lang op het bord staan, tot de late goal van Costa. Ronaldo stond op dat moment overigens niet meer op het veld. Hij werd tien minuten voor tijd gewisseld door Maurizio Sarri en liet duidelijk zien dat hij daar niet blij mee was.

Door de overwinning is Juventus al zeker van overwintering in de Champions League. Het pakte de maximale score in de eerste vier wedstrijden. Matthijs de Ligt was vanavond door een blessure overigens afwezig.

Maak kans op een gesigneerd shirt van Cristiano Ronaldo!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen