Baumgartl moet na mindere optredens vrezen voor basisplaats

7 november 2019, 07:43

Mark van Bommel grijpt tegen LASK Linz vermoedelijk terug naar het centrale duo van vorig seizoen: Nick Viergever met Daniel Schwaab. Dat denken De Telegraaf en het Eindhovens Dagblad. In dat geval wordt Timo Baumgartl het kind van de rekening bij PSV. Viergever ontbrak in de voorgaande competitiewedstrijden wegens een schorsing.

Baumgartl steekt momenteel duidelijk niet in zijn beste vorm. In de duels met FC Utrecht, AZ en Sparta liet de zomeraankoop geen goede indruk achter. Juist in die wedstrijden morste PSV maar liefst acht punten. Volgens De Telegraaf krijgt Baumgartl nu een adempauze van Mark van Bommel.

Maak kans op een gesigneerd shirt van Cristiano Ronaldo!

Op het middenveld mag Ryan Thomas zich opmaken voor een basisplaats, zo blijkt uit de vermoedelijke opstelling van het ED. Ten opzichte van het duel met Sparta gaat dat ten koste van Erick Gutierrez. Over Jorrit Hendrix kan Van Bommel niet beschikken. Hij bleef achter in Eindhoven.

Voorin kent PSV nog steeds problemen, omdat Steven Bergwijn en Donyell Malen ook in Linz niet inzetbaar zijn. Van Bommel doet daarom een beroep op dezelfde voorhoede als tegen Sparta: Cody Gakpo, Bruma en Ritsu Doan.

Vermoedelijke opstelling: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever, Sadilek; Rosario, Ihattaren, Thomas; Doan, Bruma, Gakpo

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen