Bosz blijft rustig na eerste winst: "Geen zin om nu te speculeren"

7 november 2019, 09:01   Bijgewerkt: 7 november 2019, 09:45

Peter Bosz pakte woensdagavond zijn eerste overwinning in de Champions League door met zijn Bayer Leverkusen te winnen van Atletico Madrid. De Duitsers waren in een hectische wedstrijd met 2-1 te sterk voor de Madrilenen en houden door de overwinning uitzicht op Europese overwintering. "Ik ben blij met de overwinning, maar het heeft geen zin om nu al te gaan speculeren", zei de 55-jarige oefenmeester.

Leverkusen had voorafgaand aan de wedstrijd nog 0 punten en moest dus winnen om uitzicht te houden op Europese overwintering. Een eigen goal en spits Kevin Volland zorgden uiteindelijk voor de eerste drie punten voor de ploeg van Bosz. "Ik ben blij met de punten en de manier waarop we gespeeld hebben", sprak de Nederlandse trainer na afloop op de persconferentie. "Tot de rode kaart waren we de betere ploeg. We stonden goed in de organisatie en speelden met durf."

Lees ookBosz pakt eerste Champions League-overwinning tegen Atletico

In de slotfase kwam Leverkusen met tien man te staan en hierdoor wist Atletico nog terug te komen in de wedstrijd door een doelpunt van Alvaro Morata. "Aan het einde werd het nog spannend, maar was het geluk aan onze zijde. We moeten ons nu focussen op de wedstrijd tegen Lokomotiv Moskou. Het heeft geen zin om te gaan speculeren over het vervolg van deze poule. Als we in Moskou winnen, kunnen we pas verder gaan kijken."

Maak kans op een gesigneerd shirt van Frenkie de Jong!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen