Slutsky: "Ik zie voor Honda een rol centraal, ook op rechts optie"

7 november 2019, 09:21

Met Keisuke Honda heeft Leonid Slutsky bij Vitesse iets meer mogelijkheden gekregen. Vanwege de blessures van Charly Musonda, Hilary Gong en Oussama Tannane had Slutsky de Japanner er graag bij. Gisteren (woensdag) zette de 33-jarige Honda zijn handtekening in Arnhem. "Ik zie voor hem een rol centraal, maar hij is ook een optie op rechts", aldus de Vitesse-trainer.

"Daar is Oussama Tannane door een knieblessure immers weggevallen", zegt de Rus in De Gelderlander. "Honda brengt specifieke kwaliteiten mee. Hij kan zo instappen. Hij was nooit snel, dus snelheid heeft hij niet verloren. Hij kan op alle posities op het middenveld uit de voeten."

Er is Honda veel aan gelegen om te slagen bij Vitesse. Hij wil met Japan naar de Olympische Spelen van komende zomer in eigen land. Echter is er voor hem nog wel werk aan de winkel. Sinds mei zat Honda zonder club. Het Australische Melbourne Victory was zijn laatste club. Daarvoor speelde de Japanner voor onder andere Pachuca, AC Milan, CSKA Moskou en VVV-Venlo.

Maak kans op een gesigneerd shirt van Frenkie de Jong!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen