AZ amper gewijzigd in Kazachstan, Astana met zes andere namen

7 november 2019, 15:51   Bijgewerkt: 7 november 2019, 16:28

Arne Slot heeft zijn elftal op één enkele plek gewijzigd voor het duel met Astana FK. De oefenmeester kiest voor tien van dezelfde elf voetballers als tegen FC Twente (3-0 winst), wat betekent dat Jonas Svensson weer een basisplaats heeft bij de Alkmaarders boven Yukinari Sugawara: ten opzichte van de vorige ontmoeting met Astana in Den Haag is alleen Ron Vlaar er niet bij.

De ervaren centrale verdediger is niet eens mee naar Kazachstan, want hij kampt met een blessure die hij tijdens het vorige duel opliep. Die wedstrijd werd royaal met 6-0 gewonnen door AZ, maar toen deden er bij Astana FK enkele andere spelers mee, omdat de belangrijkste pionnen rust kregen in de titelstrijd in Kazachstan. Die is reeds in het voordeel van de AZ-opponent beslist. Bij een zege gaat de ploeg van Slot in elk geval voor even over Manchester United heen.

Wil jij een shirt met de handtekeningen van ALLE PSV'ers erop? Dan is dit je kans!

Bij de thuisploeg starten Antonio Rukavina, Marin Tomasov, Yuriy Pertsukh, Mikhail Postnikov, Dmitri Shomko en Sergej Khizhnichenko anders dan in Den Haag wél in de basis, waarmee het elftal op zes plekken gewijzigd is dan in Den Haag het geval was. Mede daarom zit voormalig Eredivisie-spits Rangelo Janga op de bank.

Opstelling AZ: Bizot; Svensson, Hatzidiakos, Wuytens, Wijndal; Midtsjø, De Wit, Koopmeiners; Stengs, Boadu, Idrissi

Opstelling Astana: Eric; Shomko, Logvinenko, Postnikov, Rukavina; Beysebekov, Maevski, Pertsukh, Tomasov; Rotariu, Khizhnichenko

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen