Klopp prijst Guardiola: "Hij is de beste manager ter wereld"

7 november 2019, 17:38

Jürgen Klopp heeft zich in aanloop naar de Engelse kraker tussen Liverpool en Manchester City lovend uitgelaten over de trainer van de tegenstander, Pep Guardiola. Volgens de Duitser hebben The Citizens de beste trainer ter wereld in huis. "Het is niet mogelijk om nog meer respect voor hem hebben", aldus Klopp.

"Ik ken hem al heel lang en het is nog steeds een eer dat ik zijn uitdager ben. In mijn ogen is hij de beste manager ter wereld. We hebben een kans om tegen zijn team te winnen. Het wordt erg moeilijk, maar het is mogelijk. Dat is voldoende voor mij. Van mijn kant is er niet anders dan respect voor Manchester City", aldus Klopp donderdag op de persconferentie.

Liverpool en Manchester City treffen elkaar zondag. Het gat tussen de club is zes punten in het voordeel van The Reds. "Hoe groot het belang van de wedstrijd is? Dat weet ik niet. We zitten in speelronde twaalf, dus er komen nog veel wedstrijden. Vorig seizoen verloren we maar één wedstrijd, maar dat was uiteindelijk beslissend."

Maak kans op een gesigneerd shirt van Frenkie de Jong!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen