Van Bommel passeert Baumgartl, Gutiérrez behoudt vertrouwen

7 november 2019, 17:52   Bijgewerkt: 7 november 2019, 19:00

Daniel Schwaab begint donderdagavond in de basis bij PSV in het Europa League-uitduel met LASK Linz. De Duitse centrale verdediger krijgt de voorkeur boven zijn landgenoot Timo Baumgartl. Met Nick Viergever zal Schwaab het centrale duo vormen van PSV in Oostenrijk.

Ten opzichte van het gelijkspel tegen Sparta Rotterdam (2-2) heeft Mark van Bommel slechts één wijziging doorgevoerd. Dat betekent dat de trainer vasthoudt aan Erick Gutiérrez, die afgelopen weekend geen grootse indruk maakte. Hij zal samen met Mohamed Ihattaren en Pablo Rosario op het middenveld staan.

Wil jij een shirt met de handtekeningen van ALLE PSV'ers erop? Dan is dit je kans!

Voorin kiest Van Bommel weer voor Ritsu Doan, Cody Gakpo en Bruma. De trainer kan nog altijd geen beroep doen op Donyell Malen en Steven Bergwijn, die door blessureleed de Europa League-wedstrijd aan zich voorbij moeten laten gaan. Ibrahim Afellay, Gastón Pereiro en Lars Unnerstall, die wel zijn meegereisd naar Oostenrijk, nemen plaats op de tribune.

Opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever, Sadílek; Rosario, Ihattaren, Gutiérrez; Doan, Bruma, Gakpo

Opstelling LASK Linz: Schlager; Wiesinger, Trauner, Filipovic, Rantfl; Holland, Michorl, Portzmann; Goiginger, Raguz, Friezer

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen