Boadu: "Ik probeer het Koeman zo lastig mogelijk te maken"

7 november 2019, 20:09

Myron Boadu zou na Calvin Stengs zomaar de volgende speler van AZ kunnen zijn die door bondscoach Ronald Koeman bij de (voor)selectie van Oranje wordt gehaald. De nog altijd maar achttienjarige spits maakte dit seizoen al dertien doelpunten, waarvan twee donderdagavond tegen Astana.

Boadu was donderdag niet zelfzuchtig toen hij aan het einde van de eerste helft een goede kans kreeg. In plaats van zijn tweede van de wedstrijd te maken, probeerde hij de bal breed te leggen op Stengs. Laatstgenoemde krijgt vrijdag te horen of hij bij de definitieve selectie voor het Nederlands elftal zit. Volgens de FOX Sports-verslaggever probeerde Boadu zijn teamgenoot aan een doelpunt te helpen zodat Koeman écht niet om hem heen kan.

"Je hebt me helemaal door. Ik wil gewoon dat Cal erbij zit", lacht Boadu, die zelf ook steeds nadrukkelijker op de Oranje-deur klopt. "Of ik erbij moet, dat is niet aan mij, maar aan Koeman. Ik probeer mijn ding te doen en het hem zo lastig mogelijk te maken. Dit keer is het niet gelukt, dus ik ga gewoon door en me melden bij Jong Oranje. Ik voel me gewoon goed. Ik moet nog harder werken, dan komt het moment wel."

Maak kans op een gesigneerd shirt van Cristiano Ronaldo!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen