Dumfries na nieuwe dreun: "Teleurgesteld, dat is het goede woord"

7 november 2019, 21:43   Bijgewerkt: 7 november 2019, 21:59

Een ogenschijnlijk gelaten Denzel Dumfries baalt van de wanprestatie van PSV op bezoek bij LASK Linz. De verdediger van de Eindhovenaren verloor kansloos van de Oostenrijkers (4-1) en ziet dat het perspectief in de Europa League-groep plots een stuk minder goed is.

Door de pijnlijke nederlaag zakt PSV van de eerste naar de derde plaats. Bovendien is het al de vijfde wedstrijd zonder overwinning op rij. De rechtsback zag dat zijn ploeg ondanks een vroeg pingel na rust volledig ineenzakte en geeft bij FOX Sports aan hoe hij zich nu voelt. "Teleurgesteld, dat is het goede woord. Op dit moment denk je heel veel. Eerst kom je op voorsprong. Met 0-1 ga je rusten. Na rust weet je dat zij opportunistisch gaan spelen en er veel energie in gaan leggen. We hebben ons daar laten overklassen."

Lees ook: Crisis PSV compleet na verlies in Europa League tegen LASK Linz

De Oranje-international erkent dat de flair van de eerste paar weken volledig verdwenen is. "Sowieso hebben we in deze fase ook te maken met vertrouwen. Dat is er totaal niet. Maar goed, het is een moeilijke fase. We hebben nog genoeg perspectief om door te gaan, maar de fase is niet fijn. Ik dacht dat we, nadat we met elkaar gesproken hadden, het wel op de rit hadden."

Wil jij een shirt met de handtekeningen van ALLE PSV'ers erop? Dan is dit je kans!

Dat bleek in Oostenrijk echter niet. Desondanks wil de verdediger niet van opgeven weten. "Tuurlijk denk je 'waarom lukt het niet?' Maar ik ben gewoon strijdbaar. We hebben nu Willem II op het programma en we moeten knallen."

Lees ook: Sporting profiteert van falend PSV en wint bij Rosenborg

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen