Rangers zorgt voor verrassing en wint van FC Porto

7 november 2019, 22:54

Rangers heeft in de Europa League-groep van Feyenoord voor een stunt gezorgd door te winnen van FC Porto. De Schotse club was op eigen terrein met 2-0 te sterk voor de nummer twee van de Portugese competitie. Door de zege gaat Rangers - samen met Young Boys - verrassend aan kop in Groep G.

Twee weken geleden hield Rangers een knap punt aan de ontmoeting met Porto in het Estádio do Dragão. Donderdag gaf de ploeg van trainer Steven Gerrard het 1-1 gelijkspel een goed vervolg door de tweede overwinning in de groepsfase te boeken. In de eerste wedstrijd was Rangers met 1-0 te sterk voor Feyenoord. Op bezoek bij Young Boys verloren de Schotten met 2-1.

Op Ibrox vielen beide doelpunten donderdag in het laatste kwart van de wedstrijd. Alfredo Morelos liet het stadion ontploffen door twintig minuten voor tijd de 1-0 te maken. Vier minuten later was het weer raak voor de thuisploeg: Steven Davis tekende voor de 2-0.

Rangers gaat door de overwinning samen met Young Boys aan kop in Groep G. De Schotten veroverden tot nu toe zeven punten. FC Porto en Feyenoord hebben drie punten minder.