Wiegman: "Selectie breed genoeg om zonder Lieke te winnen"

8 november 2019, 08:49

In de post-WK periode is de Nederlandse vrouwenploeg nog altijd zonder de geblesseerde Lieke Martens. Zij is nog altijd herstellende van haar voetblessure. Terwijl de internationals zich voorbereiden op de EK-kwalificatieduels met Turkije (vandaag) en Slovenië (dinsdag), hervatte de Limburgse wel haar training. "Onze selectie is breed genoeg dat we ook zonder Lieke goede wedstrijden kunnen spelen en winnen", stelt bondscoach Sarina Wiegman.

"Én domineren. Dat toont aan dat we het tegenwoordig wat luxer hebben en dat we in ontwikkeling zijn", zegt Wiegman in het Algemeen Dagblad. Een precieze datum voor de rentree van Martens weet de bondscoach niet. "Ze is er lange tijd uit geweest en ik ben blij dat ze weer op het veld staat. Ik hoop vooral dat het zo doorgaat en ze snel inzetbaar is. Haar kwaliteiten staan buiten kijf."

Maak kans op een gesigneerd shirt van Andrés Iniesta!

Dominique Bloodworth onderstreept de woorden van Wiegman. "Het zegt ook wel iets over de ontwikkeling van dit team, dat we het gemis van een belangrijke speelster kunnen opvangen. Als meerdere toppers afwezig zijn, wordt het wel een ander verhaal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen