PEC heeft Van Duinen en Van Polen vermoedelijk weer terug

8 november 2019, 14:30

PEC Zwolle kan komend weekend vermoedelijk weer beschikken over sterkhouders Bram van Polen en Mike van Duinen. Het duo ontbreekt al het hele seizoen bij de ploeg van John Stegeman en hoewel ze pas deze week de training hebben hervat, wil de coach ze het liefst beide direct meenemen voor het duel met FC Twente.

Dat laat hij weten tegenover De Stentor. "Ik wil ze onder voorbehoud meenemen naar FC Twente, omdat ze van waarde zijn in de kleedkamer. Als trainer ben ik heel blij met iemand als Bram in de ploeg, omdat hij zegt wat hij vindt", aldus Stegeman, die de kans niet groot acht dat een van beide ook al direct minuten maakt in de hoofdmacht.

Verder moet Stegeman aanvoerder Pelle Clement missen vanwege een schorsing, tegen Ajax pakte hij zijn vijfde gele kaart. Rick Dekker is normaliter zijn vervanger, terwijl Stegeman uit het duel met de Amsterdammers vooral de positieve punten wil halen. "We hebben laten zien dat we wel mentale weerbaarheid hebben. We geven niet zomaar op. Alleen maken we te veel fouten, daar kun je niet tegen voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen