Van den Brom gaat geen open huis geven op bezoek bij Ajax

8 november 2019, 15:23

FC Utrecht-trainer John van den Brom is niet van plan om de boel open te gooien op bezoek in de Johan Cruijff ArenA zondagmiddag. Als hij met zijn elftal iets wil, beseft de oefenmeester dat het vanuit de verdedigende stellingen zal moeten. "Als je heel open gaat spelen, veel plezier dan. Dan denk ik niet dat het iets kan worden."

Dat vertelde hij tegenover het Algemeen Dagblad. "Je probeert altijd te bedenken wat ze zondag gaan doen. Maar ze hebben zo veel keus. En daarbij is de manier van spelen van Ajax wel bekend", aldus Van den Brom. "En dat doen ze goed. Dat is mooi om te zien, eerlijk is eerlijk. Maar ze spelen met veel risico en geven ook veel ruimtes weg. Je gaat zeker kansen krijgen."

Dat zag Van den Brom dinsdagavond ook, zo vertelt hij op de clubsite. "Het eerste uur spelen ze heel mooi en komen ze dikverdiend op 1-4. Daarna hebben ze strubbelingen gehad en moeten ze tot het uiterste gaan om een punt te pakken, daar zijn ze ingeslaagd met nemen man", zag de coach. "Maar we moeten het duel niet belangrijker maken dan hij is. We gaan er met een goed gevoel heen, maar Ajax staat niet voor niks bovenaan."

Maak kans op een gesigneerd shirt van Andrés Iniesta! 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen